Αίγιο:Σε 17 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Θ. Βάκρινος για το φόνο Παναγούλια -


Ένοχος κατά πλειοψηφία για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κρίθηκε ο Θανάσης Βάκρινος, για την δολοφονία του Θοδωρή Παναγούλια στην Εγκάλη Διακοπτού στις 30 Ιουλίου του 2006.
Η Εισαγγελέας κ. Αργύρη πρότεινε να καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξη, ενώ αυτή την ώρα η έδρα έχει αποσυρθεί και πάλι, προκειμένου να αποφασίσει επί της ποινής.
vjbxhimsnd50312dc21372f.jpg

Πρωτόδικα ο Θανάσης Βάκρινος όπως και ο πατέρας του Γιάννης (που είχε πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι "Φαρμα"και ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μερικούς μήνες) είχαν κηρυχθεί αθώοι.
CACHE_650X650_1_128545.JPG

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης επικράτησε πανικός στη δικαστική αίθουσα, καθώς συγγενείς και φίλοι του κατηγορούμενου επιτέθηκαν στην έδρα με σκοπό να τους λιντσάρουν.
Η πλευρά του κατηγορούμενου άρχισε να φωνάζει ότι είναι αθώος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της μάνας του Θοδωρή Παναγούλια, η οποία κρατώντας την φωτογραφία του τους φώναζε "είστε δολοφόνοι".
27733.jpg

Στο Δικαστικό Μέγαρο έχουν σπεύσει μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο μεγαλύτερων επεισοδίων και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Λίγα λόγια τη δολοφονία
Θυμίζουμε ότι ο άτυχος Θοδωρής Παναγούλιας βρέθηκε να ψυχορραγεί στις ράγες του τρένου στην Εγκάλη Διακοπτού.


Αρχικά, είχε θεωρηθεί από τις τότε Αρχές πως το παιδί είχε παρασυρθεί από το τρένο, αλλά μετά προέκυψαν στοιχεία που έκαναν λόγο για «σκηνοθετημένο ατύχημα», εφόσον το τρένο δεν τον χτύπησε αλλά σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση έφερε χτύπημα στο κεφάλι.

Οι γονείς του 22χρονου Θοδωρή, Βασιλική και Δημήτρης Παναγούλιας αλλά και τα αδέλφια του ζητούν δικαίωση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει πως είναι αθώος και πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.
dete, patrastimes