Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις σχέση με μεγαλύτερο άντρα;;;



Πολλοί ίσως θεωρούν πως μια νεαρλη γυναίκα θα κάνει σχέση με κάποιον μεγαλύτερο της μόνο αν είναι λεφτάς και μπορεί να προσφέρει πολλά (ταξίδια , δώρα , χλιδή).Δεν είναι (μόνο) έτσι βέβαια γιατί τα οφέλη από μια τέτοια σχέση είναι αρκετά και για τους δυο.

ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ:
Το κυριότερο ίσως χαρακτηριστικό είναι η ωριμότητα που θα έχει ένας μεγαλύτερος άντρας σε σύγκριση με έναν συνομήλικο. Μπορεί οι άντρες να είναι σαν παιδιά , όμως κι εκείνοι όσο μεγαλώνουν αλλάζουν μυαλά και βλέπουν αλλιώς τα πράγματα. Π.χ. ενας άντρας στα 20 ούτε λέει τη λέξη "γάμος" αλλά στα 35 θα τη σκεφτεί...
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ:
Σε όλους τους τομείς. Στις απόψεις , στη ζωή του , στις συνηθειες του. Ξέρει τι θέλει γιατί το έχει μάθει. Εχει σταθεροποιήσει τη ζωή του (σε μια δουλειά , σε ενα σπίτι , σε κάποιες συνήθειες) οπότε δεν τριγυρνάει από δω κι από κει και ούτε ακόμα σκέφτεται τι θα κάνει στο μέλλον με τη δουλειά του. Μπορεί να σου προσφέρει και συμβουλές και να σε βοηθήσει.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
Οχι μόνο στη ζωή αλλά και στο σεξ.Εχει πάει με αρκετές γυναίκες και ξέρει πλέον τι θα σου κάνει και πως θα στο κάνει για να ευχαριστηθείς. Επιπλέον , ξέρει και ο ίδιος τι τον ευχαριστεί και είναι αρκετά ώριμος να το ζητήσει.
ΣΕ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ:
Αυτά είναι τα καλά. Ακριβώς γιατί είσαι το λουλουδάκι του , το μπουμπούκι που έχει δίπλα του και περιμένει να ωριμάσει. Για εκείνον είσαι πολύ όμορφη και πολύ ευχάριστη. Πάντα ένας ώριμος άντρας ερωτεύεται μια φρέσκια , γλυκιά και δροσερή παρουσία. Αν είναι και τύπος δοτικός , θα σου κάνει εκπλήξεις , θα έχει χρόνο για σενα και θα σου φέρεται σαν... άλλος μπαμπάς!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οταν λέμε διαφορά ηλικίας , ενοούμε μια φυσιολογική 10-15 χρόνων. Οχι μια κοπέλα στα 20 και έναν άντρα στα 80 σαν τον  Χιου Χέφνερ. Σε τέτοιες περιπτώσεις η σχέση συνήθως είναι για τα λέφτά ή για κάποιο άλο συμφέρον. Σε τελική ανάλυση όμως , η σχέση με μεγαλύτερο άντρα είναι κάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει γιατί θα ωριμάσει περισσότερο και θα δει πως ειναι ένας gentleman.

Οσο για το κερδίζει εκείνος; Νιάτα και φρεσκάδα. Ξανανιώνει όπως λένε και βλέπει πιο καλά τη ζωή του. Ασε που έχει και το καμάρι πως έχει μικρή γυναίκα!
athensmagazine